default logo

Over ons

AE Afbouw
Na jarenlang als supervisor/uitvoerder bij diverse bouwmaatschappijen heb ik de stap genomen om een kleine zelfstandige te worden. Ik ben in 1995 begonnen als eenmanszaak een kleine onderneming die de grote klussen niet uit te weg ging. Door een succesvolle bedrijfsvoering en het juiste netwerk ben ik in 2005 gegroeid naar een V.O.F.

En in de loop der jaren uitgegroeid tot een aannemersbedrijf met veel ervaring in totaal renovaties, nieuwbouw, verbouw en onderhoud.

De jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij kennis hebben van moderne en traditionele technieken en bouwmethoden. Wij zijn een bouwbedrijf met een no-nonsense instelling, werkzaam in zowel de particuliere als zakelijke markt, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Wij voeren alle bouwkundige werkzaamheden met kennis en ervaring uit, zodat wij uw opdracht naar wens zullen realiseren.

Of het nu gaat om een kleine of grote verbouwing, een aanbouw, uitbouw, opbouw, een garage, luxe woning of bedrijfsruimte, zelfs aan- en verbouw van monumentale panden met gebruikte materialen en authentieke detaillering. Wij zijn op de hoogte van de laatste eisen en mogelijkheden. Wij kunnen uw project vanaf de start begeleiden, inclusief het benodigde tekenwerk, vergunningen en de planning of  u kunt zelf uw plannen met de architect ontwikkelen of wij kunnen dat voor u begeleiden.

AE Afbouw  biedt een ruim scala aan diensten aan. Onze grootste troef is dat wij bijna alle mogelijke werken uitvoeren, waardoor u maar met 1 partner in zee hoeft te gaan. Dit maakt de uitvoering van uw bouwproject aanzienlijk makkelijker. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket of voor kleine werken.

Wij beschikken over een ervaren team, gespecialiseerd in o.a. constructiewerken, timmerwerken, elektriciteitswerken, stukadoorswerken, loodgieterswerken, schilderwerken… Dankzij onze ruime kennis en ervaring kunnen wij uw bouwproject volledig op maat uitvoeren, rekening houdend met uw persoonlijke wensen.
Onze diensten kunnen ingezet worden voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Indien u vragen heeft, meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina

Maatwerk, service, vakmanschap en een prettige sfeer zijn de kenmerken die u bij ons aantreft.
U heeft bij ons altijd een duidelijk aanspreekpunt, wij komen met oplossingen, detailleringen en hebben een breed assortiment.
Ahmet Eryilmaz  heeft een passie voor alles wat met bouwen te maken heeft en wij brengen dat al 18 jaar in praktijk.
Wij kunnen de organisatie van uw verbouwing van begin tot eind op ons nemen.

  Sandy Koufax Authentic Jersey